Vidanjare

Cere oferta

Rolul vidanjarii este acela de a goli bazinele, fosele, etc. in vederea curatirii acestora. Executam vidanjare pentru fose septice, reziduuri menajere, spatii epurare, subsoluri, beciuri si alte incaperi insalubre.


Avem capacitatea de a goli fose septice, decantoare, toalete, etc., indiferent de distanta la care sunt localizate fata de caile de acces si de dimensiunile acestora.


Vidanjarea se face cu ajutorul furtunelor ecologice si a unei pompe de vid performante pentru a reduce semnificativ timpul de golire, zgomotul si mirosul neplacut, calitatea lucrarii fiind intotdeauna prioritara.


In cazul in care toaletele sau fosele septice nu au fost intretinute putem realiza curatari, desfundare canal cu inalta presiune de apa si spalari pentru igienizarea acestora dupa vidanjare.


Realizarea unui serviciu de vidanjare presupune utilizarea unor echipamente speciale pe care tehnicienii profesionisti le vor manevra in asa maniera incat decolmatarea si eliberarea blocajelor care ar putea aparea in interiorul conductelor sa fie facuta in siguranta si cu maximul de eficienta.


Nu incercati in regie proprie, sau cu ajutorul vreunui binevoitor sa interveniti asupra unui sistem de canalizare, deoarece riscati o interventie de slaba factura si mai mult decat atat va puteti chiar accidenta prin manuirea unor echipamente neautorizate.


Importanta functionarii la parametri maximi de calitate a retelelor de canalizare se va putea realiza si prin constientizarea cetatenilor de importanta acestui serviciu de utilitati, in sensul de a nu confunda tubulatura de canalizare cu tomberonul pentru gunoi menajer, in caz contrar curatenia cunductelor de canalizare nu va mai fi in curand si curatenia din casele dumneavoastra. In situatii extreme, dar mai ales preventive pentru ca acest lucru trebuie inteles de catre toata lumea, solicitarea de interventie a unui operator profesionist de vidanjare este cel mai oportun lucru pe care il veti putea face.

Tipuri servicii vidanjare:

- vidanjare statie pretratare

- vidanjare apa menajera

- vidanjare apa

- vidanjare apa si grosier

- vidanjare grasimi cu apa

- vidanjare separator hidrocarburi

- vidanjare separator grasimi cu apa