Curatare canalizare

Cere oferta

Decolmatarea este necesara deoarece de-a lungul timpului diametrul canalizarii este redus de diferite tipuri de depuneri, fapt ce duce la slaba functionare a acestora, la mirosul persistent emanat in spatiile inchise si poate duce pana la blocarea canalizarii.


Canalizarea se poate infunda din mai multe motive, cele mai comune ar fi depunerea de grasime si vechimea sistemului de canalizare. Un sistem vechi de scurgere va necesita periodic desfundarea canalizarii, iar pentru evitarea acestor probleme solutia cea mai buna este desfundarea canalizarii cu furtun de presiune. Aceasta metoda nu doar sparge sedimentele depuse pe sistemul de canalizare, asa cum se intampla atunci cand se desfunda cu un sarpe normal sau electric, in acelasi timp spala si tubulatura de canal.

Aceasta metoda are un randament de 100% si garantia ca sistemul de canalizre nu se va mai infunda atat de des.
Totodata, efectuam si servicii de emulsionare si solubilizare a grasimilor, neutralizarea completa a acestora efectuandu-se la o societate specializata si autorizata de Agentia de Mediu din cadrul Guvernului Romaniei, conform normelor de gestionare a deseurilor. Pentru prestarea acestor servicii, societatea noastra detine permise de descarcare a apelor uzate si autorizatii de mediu emise de Agentia pentru protectia Mediului.