Despre societatea Aqua Town SRL


SC AQUA TOWN SRL este o companie romaneasca cu capital integral privat si este infiintata pentru a oferi o alternativa clientilor care doresc servicii de vidanjare de calitate, prestate cu responsabilitate si profesionalism. Ca urmare a adaptarii la nevoile specifice pietei interne precum si in dorinta rezolvarii problemelor beneficiarilor, societatea presteaza si executa o gama variata de servicii de vidanjare, toate la un standard ridicat de calitate.


Acest context a impus firmei acumularea unei experiente profesionale in realizarea serviciilor de salubritate a apelor menajere si pluviale in stransa legatura cu controlul, mentinerea si pastrarea normelor privind protejarea mediului incojurator.

In viitor, societatea isi propune dezvoltarea procedurilor privind imbunatatirea sectorului ecologic si ridicarea standardelor calitatii serviciilor.

In acest sens, SC Aqua Town SRL a stabilit si a mentinut un Sistem de Management al calitatii care indeplineste cerintele standardelor ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005 si SR EN ISO 18001:2008.


Vidanjarea se face cu ajutorul furtunelor ecologice si a unei pompe de vid performante pentru a reduce semnificativ timpul de golire, zgomotul si mirosul neplacut, calitatea lucrarii fiind intotdeauna prioritara.
Actionand responsabil si oferind servicii la cel mai inalt nivel tehnic, prin angajarea de resurse umane de calitate si personal calificat in domeniu, SC Aqua Town SRL isi doreste sa devina un partener de afaceri pertinent si prompt in domeniu. Pentru ca punem mereu accent pe calitatea serviciilor investim continuu in perfectionarea angajatilor, fiecare dintre ei dezvoltandu-si astfel abilitatile intr-o maniera permanenta si, mai ales, eficienta.


Societatea noastra dispune de personal calificat, cu o bogata experienta profesionala, incluzand aici si ingineri experti in retele edilitare de alimentare si canalizare; venim in sprijinul clientilor cu cele mai bune solutii privind rezolvarea solicitarilor pentru vidanjarea retelelor de canalizare si nu numai, dispunand de un parc auto format din autospeciale performante.


Pentru a executa si realiza solicitarile beneficiarilor in mod eficient si profesionist, societatea noastra detine un parc constituit din autospeciale:

1. COMBINATE MERCEDES SPRINTER (sitem de vidanjare + sistem de presiune);

2. VIDANJE MAN;

3. AUTOCURATITOARE MAN, combinata vidanja si furtun cu presiune de 1/1,1/2 toli;

4. AUTOCURATITOARE MERCEDES BENZ ACTROS, combinata vidanja si furtun cu presiunde de 1/2 toli;

5. CURATITOARE MERCEDES VITO, furtun cu presiune de 1/3 toli, inaltime 1.90 m;

Societatea mai dispune si de urmatoarele echipamente:

- Duze performante pentru desfundare, curatare si spalare retele canalizare, cu dimensiuni cuprinse intre 0.5 toli pana la 1.5 toli;

- Plug de curatare a canalului pentru orice diametru;

- Camera de vizionare (inspectie video) pentru toate dimensiunile de canalizare;

- Aspirator de mare adancime.

Societatea SC Aqua Town SRL nu are datorii la bugetul de stat si nu se afla in litigii civile sau penale cu persoane juridice si presteaza servicii la diversi clienti cum ar fi institutii de stat si private.

Colaborand cu SC Aqua Town SRL beneficiati de o oferta competitiva, servicii de o calitate ireprosabila, preturi si conditii de plata avantajoase, promptitudine si profesionalism, toate acestea fiind atuurile care ne-au impus pe piata.